Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο shoesnow.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως δική σας επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων ή εξόδων αντικαταβολής. Επίσης προσφέρουμε το δικαίωμα μίας δωρεάν αντικατάστασης.  

ΑΛΛΑΓΕΣ 

Αλλαγές γίνονται τηλεφωνικά στο 2103003838 Τρίτη – Παρασκευή και ώρες 10:30 - 16:00. Επίσης μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα με το αίτημα αλλαγής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@shoesnow.gr  Καμία αποστολή προϊόντος δεν πρέπει να γίνει πριν την επικοινωνία μαζί μας. 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από το κατάστημά μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία λήψης τους, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ανέρχεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, όταν ο τόπος προορισμού βρίσκεται εντός αστικού κέντρου. Σε περίπτωση παραδόσεων σε απομακρυσμένες ή νησιωτικές περιοχές ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 4-6 εργάσιμες ημέρες.     

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το κατάστημά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX καθώς και με τα ΕΛΤΑ COURIER. Ο τρόπος αποστολής, αντικατάστασης και επιστροφής των προϊόντων επιλέγεται από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή, αντικατάσταση ή επιστροφή με άλλη εταιρία ταχυμεταφορών, η αλλαγή μπορεί να γίνει κατόπιν έγγραφης συναίνεσης του καταστήματός μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

α) Αντικαταβολή : Το κατάστημά μας έχει επιλέξει την πληρωμή με αντικαταβολή ως τον πιο ασφαλή και εύκολο τρόπο πληρωμής των αγορών σας. Με την παραλαβή της παραγγελίας σας καταβάλλετε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών το συνολικό κόστος της αποστολής σας.

β) Πιστωτική Κάρτα : Η πληρωμή σας μπορεί να γίνει με πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον και ασφαλείς συναλλαγές. 

γ) Paypal : Η πληρωμή σας μπορεί να γίνει μέσω PayPal , και υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@shoesnow.gr εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Πέραν της αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής του τιμήματος, ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση βαρύνει το κατάστημά μας.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 1 μήνα από την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή ακόμα και την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση), χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας. Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα επιστροφής/αντικατάστασης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@shoesnow.gr, έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής ή  αντικατάστασης. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα. Πέραν της αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής του τιμήματος στις παραπάνω περιπτώσεις, ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση βαρύνει το κατάστημά μας.